Vacatures Wageningen

Hulp nodig bij het zoeken naar vacatures in Wageningen? Het Leerwerkloket Regio Foodvalley helpt je gratis op weg!

Hulp bij de volgende stap in je carrière? 

Het Foodvalley Leerwerkloket staat klaar om je te ondersteunen bij het nemen van de volgende stap in je carrière. Onze loopbaanadviseurs staan te popelen om je verder te helpen bij het vinden van een leuke baan in Wageningen! Samen met jou onderzoeken we:

  • Wat zijn jouw vaardigheden en competenties?
  • Welke functie of sector is geschikt voor jou? Wat vind jij leuk?
  • Wij bieden je graag ondersteuning zonder winstoogmerk, dus het is kosteloos voor jou. We werken in opdracht van de overheid en daarom kunnen we onze diensten gratis aanbieden. We geven advies op maat en assisteren bij jouw zoektocht. We zijn er voor alle inwoners die in de Regio Foodvalley wonen. Jij staat bij ons centraal!
vacatures wageningen wandelcoaching
gratis loopbaanadviseurs foodvalley

Gratis loopbaanadvies in Wageningen?

Het Foodvalley Leerwerkloket verstrekt kosteloos loopbaanbegeleiding voor inwoners van de gemeente Wageningen. Hiermee ondersteunen we werkzoekenden bij het maken van betere keuzes met betrekking tot geschikte banen in Wageningen.

Zoek jij naar verschillende vacatures in Wageningen? Er is een ruim aanbod aan diverse functies. Het is daarom volkomen logisch dat je daardoor het zicht op de mogelijkheden kwijtraakt. Wat is geschikt voor jou? Talrijke bedrijven in Wageningen zijn op zoek naar talenten zoals jou. Maar wat vind jij echt essentieel bij het zoeken naar een nieuwe baan en wat sluit aan bij jouw wensen en behoeften?

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom jij op zoek bent naar een baan in jouw directe omgeving. Op deze pagina geven we je meer inzicht. We hopen dat het je hierdoor lukt om werk in Wageningen te ontdekken dat echt bij je past en waar je oprecht gelukkig van wordt.

Direct contact opnemen voor gratis loopbaanadvies? Het Foodvalley Leerwerkloket is er voor alle inwoners uit de gemeente Wageningen, die kosteloos carrière- of scholingsadvies wensen.

Neem contact op

Een gratis loopbaanadviesgesprek voor jouw zoektocht naar passende vacatures

Wil je een kosteloos loopbaanadviesgesprek inplannen met één van de loopbaanbegeleiders om jouw carrièrevragen te bespreken? Denk je bijvoorbeeld aan een carrière switch en weet je nog niet precies in welke richting? Wat heb jij nodig voor jouw volgende stap? Om antwoorden op al deze vragen te krijgen gaan we graag met jou in gesprek. Iedereen uit de gemeente Wageningen kan bij het Foodvalley Leerwerkloket terecht. Het afnemen van een competentietest behoort ook tot de opties.

Een gesprek wordt ingepland op een moment dat het jou uitkomt. 

Indien tijdens het eerste adviesgesprek blijkt dat er aanvullende gesprekken nodig zijn, plannen we een vervolgafspraak. Adviesgesprekken zijn vrijblijvend en kosteloos. Je bepaalt zelf wat je met de resultaten doet. Neem contact met ons op als je een afspraak wilt inplannen voor  gratis loopbaanadvies. Adviesgesprekken kunnen op verschillende manieren plaatsvinden.  Bijvoorbeeld bij ons Leerwerkloket in Ede bij het Werkplein, tijdens een wandelcoaching met meerdere kandidaten of tijdens een wandelcoachgesprek met een loopbaanadviseur.

Gratis-loopbaanadviesgesprek-wageningen
gratis opleidingsadvies

Opleidingsadvies in Wageningen

Zoek je advies over omscholing of bijscholing, maar weet je niet welke opleiding of cursus het meest geschikt is voor jou? Dan kan het nuttig zijn om je talenten en vaardigheden te onderzoeken en deze te koppelen aan de kansen op de arbeidsmarkt. Op deze manier krijg je inzicht in je huidige situatie en welke vaardigheden je verder kunt ontwikkelen. Daarna kun je bekijken waar er mogelijkheden liggen voor een volgende stap bij jouw huidige werkgever of bij een andere passende vacature in Wageningen.

Zoek je kosteloos opleidingsadvies? Wij staan voor je klaar!

Leerwerktraject in Wageningen

Geef je de voorkeur aan het leren van een vak in de praktijk? In Wageningen zijn er diverse leerwerktrajecten beschikbaar. Vaak gaat het om verkorte leerwerktrajecten waarbij je voornamelijk op de werkvloer leert en na afronding direct aan de slag kunt bij een werkgever in jouw regio. Het Foodvalley Leerwerkloket werkt nauw samen met het WerkgeversServicepunt, waardoor snel de juiste vacature voor jou gevonden kan worden. 

Leerwerktraject-wageningen
vacatures praktijkleren wageningen

Praktijkleren in Wageningen

Heb jij nog geen diploma en wil je graag wel graag jouw diploma halen om te laten zien wat je kan? Praktijkleren is een mooie oplossing! Na afronding krijg jij een mbo praktijkverklaring die jou helpt bij een mogelijke volgende stap. 

Samen met jou of een werkgever wordt vooraf gekeken welke vaardigheden jij moet halen voor de verklaring. Op de werkvloer leer jij tijdens jouw werk deze vaardigheden. Beheers jij alle vaardigheden? Dan krijg je deze verklaring!

Vacatures Wageningen per sector

Er zijn veel websites te vinden waar je met handige filteropties naar allerlei soorten vacatures in Wageningen kunt zoeken. Een aantal veel bezochte vacaturewebsites zijn:

Op de Kies je Kans website heeft het WerkgeversServicepunt de kansrijke branches op een rij gezet, specifiek voor Regio Foodvalley..vacatures-wageningen-per-sector

Vacatures in de techniek

Geïnteresseerd in een baan in de techniek? Vind je het leuk om met je handen bezig te zijn en direct resultaat te zien van je werk? Dan is een carrière in de techniek zeker iets voor jou! Veel bedrijven stellen hun deuren graag open om jou kennis te laten maken met deze werkomgeving. Op die manier kun je zelf ontdekken hoe het is om in de techniek te werken en wat de mogelijkheden zijn. Als je nog geen specifieke richting in gedachten hebt, organiseert het WerkgeversServicepunt regelmatig oriëntatiedagen waar je kennis maakt met diverse technische vakgebieden. Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden voor jou.

Een leerwerktraject, een opleiding of direct aan de slag in de techniek.

Twijfel je of een technische carrière bij jou past? Een loopbaanadviseur van het Leerwerkloket voert graag een test uit om te bepalen of jouw competenties aansluiten. Op zoek naar een geschikte technische vacature in Wageningen? Samen met het WerkgeversServicepunt vinden we snel de juiste match!

Vacatures in de bouw | gemeente Wageningen

Zoek je vacatures in de bouwsector? Er is volop werk! Ben je een harde werker, houd je van samenwerken en resultaatgericht bezig zijn? Kom dan ontdekken of een baan in de bouw iets voor jou is. Ervaring is welkom maar niet altijd vereist. Er zijn volop kansen. Een leerwerktraject, een opleiding of direct aan de slag in de bouw!

Twijfel je of een carrière in de bouw bij jou past? Een adviseur van het Leerwerkloket voert graag een test uit om te bepalen of jouw competenties aansluiten. Op zoek naar een geschikte bouwvacature? Samen met het WerkgeversServicepunt schakelen we snel en bieden we jou gratis loopbaanadvies.

Vacatures in het groen | Gemeente Wageningen

Aan de slag in de groensector? Werken in het groen betekent genieten van een gezonde werkplek in de buitenlucht. Je draagt bij aan zichtbare resultaten, waarbij de omgeving letterlijk tot bloei komt. Gezamenlijk in een team aan de slag gaan, biedt volop kansen! Je kunt kiezen voor een leerwerktraject, een opleiding of direct beginnen in de groenvoorziening.

Twijfel je of een baan in de groensector bij jou past? Een adviseur van het Leerwerkloket voert graag een test uit om te bepalen of jouw competenties aansluiten. Zoek je een geschikte vacature in de groensector? Samen met het WerkgeversServicepunt vinden we snel de juiste match.

Vacatures Wageningen | ICT

Geïnteresseerd in vacatures binnen de ICT-sector? Je kunt kiezen voor een leerwerktraject, een opleiding of direct aan de slag in de ICT.

Weet je nog niet zeker of een carrière in de ICT voor jou is weggelegd? Een adviseur van het Leerwerkloket voert graag een test uit om te bepalen of jouw competenties aansluiten. Zoek je een passende ICT-vacature? Samen met het WerkgeversServicepunt schakelen we snel.

Vacatures Wageningen in de logistiek en transport

Overweeg je een baan in de logistiek en transport? In de logistiek- en transportsector kun je direct aan de slag. Zonder jouw inzet komen producten niet bij de klant terecht, waardoor je een cruciale schakel bent in het distributieproces. Je kunt werken als orderpicker, magazijnmedewerker, chauffeur of machine-operator en instromen op elk niveau. We helpen je graag met het behalen van de benodigde certificaten.

Twijfel je of een baan in de logistiek en/of transport voor jou geschikt is? Een adviseur van het Leerwerkloket voert graag een test uit om te bepalen of jouw competenties aansluiten. Op zoek naar een passende vacature in de logistiek en transport? Samen met het WerkgeversServicepunt vinden we snel de juiste match

Vacatures Wageningen in de horeca

Overweeg je een baan in de horeca? Talrijke hotels en eetgelegenheden zijn op zoek naar versterking. Jij bent in je element waar gezelligheid heerst! Je zorgt ervoor dat gasten zich ontspannen, of het nu voor hun werk, tijdens de lunchpauze, na het werk of in het weekend is. De horeca biedt een stimulerende werkomgeving waar je snel nieuwe vaardigheden kunt opdoen. Er zijn volop mogelijkheden! Kies voor een leerwerktraject, een opleiding of ga direct aan de slag in de horeca.

Ben je er nog niet zeker van of een baan in de horeca bij jou past? Een adviseur van het Leerwerkloket voert graag een test uit om te bepalen of jouw competenties aansluiten. Zoek je een geschikte horecavacature? Samen met het WerkgeversServicepunt vinden we snel de juiste match.

Vacatures Wageningen in de zorg

Een zorgfunctie waarbij je echt van betekenis bent voor anderen, bijvoorbeeld door zorg- of huishoudelijke taken te verrichten, past wellicht bij jou. Veel werkgevers in de regio zijn op zoek naar personeel en willen graag met je kennismaken. De mogelijkheden zijn divers. Kies voor een leerwerktraject, een opleiding of ga direct aan de slag in de zorgsector.

Twijfel je of een baan in de zorgsector geschikt is voor jou? Een adviseur van het Leerwerkloket voert graag een test uit om te bepalen of jouw competenties aansluiten. Zoek je een passende zorgvacature? Samen met het WerkgeversServicepunt schakelen we snel en bieden we je gratis loopbaanadvies.

Solliciteren-wageningen-tips

Solliciteren in Wageningen tips

Een sterk CV opstellen of een krachtige motivatiebrief schrijven? Hoe bereid je voor op een sollicitatiegesprek en hoe zorg je ervoor dat je opvalt op LinkedIn? Solliciteren in Wageningen? Bekijk de tips en trucs op een rij op deze pagina: De tips en trucs op een rij

Veelgestelde vragen over vacatures Wageningen

Hoe kan ik gratis scholingsadvies krijgen?

Neem contact met ons op voor een afspraak met onze scholingsadviseur. We staan klaar om jou te helpen. Het gesprek is zonder verplichtingen en je bepaalt zelf wat je daarna doet. Contact: bel 088 66 06 860 ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur of mail naar foodvalley@leerwerkloket.nl, vermeld je naam, telefoonnummer en je vraag;

Loop even binnen bij het Werkplein voor het maken van een afspraak (adres is Raadhuisplein 1, 6711 DE Ede) of stuur een app of sms naar projectleider Debby Heltzel 06 53 92 99 24.

Hoe kan ik gratis loopbaanadvies krijgen? 

Plan een gratis loopbaanadviesgesprek met één van onze adviseurs en bespreek jouw loopbaanvragen. Denk jij bijvoorbeeld over een carrièreswitch? Wat heb jij nodig voor jouw volgende stap? We gaan graag met jou in gesprek. Iedere inwoner van de gemeente Wageningen kan bij ons terecht. Het afnemen van een competentietest of het krijgen van opleidingsadvies behoren ook tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een afspraak. We staan klaar om jou te helpen. Het gesprek is zonder verplichtingen en je bepaalt zelf wat je daarna doet.

Hoe kan ik gratis gebruik maken van een competentietest? 

Om helderheid te krijgen waar je goed in  bent kan een competentietest helpen. Na deze test weet je welke richting bij je past en wat daarvoor nodig is.
Neem contact met ons op voor een afspraak met één van onze loopbaanadviseurs.

Wat is praktijkleren? 

Praktijkleren is mooie kans voor leerbedrijven én voor jou als je niet graag met je neus in de studieboeken zit, maar een vak in de praktijk wilt leren. Dit kan in héél véél verschillende richtingen. Vindt de werkgever dat jij de afgesproken werkzaamheden goedhebt uitgevoerd? Dan krijg je de praktijkverklaring van het mbo. Een mooi papier die jou helpt in de toekomst bij een (nieuwe) werkgever of bij een volgende stap.

Wat is een leerwerktraject? 

Een leerwerktraject is één van de manieren om jezelf om te scholen.  Hierbij ga je aan het werk bij een bedrijf of organisatie én volg je tegelijkertijd een opleiding. Onder begeleiding leer je in de praktijk een nieuw vak en haal je een diploma. Werkgevers bieden een leerwerktraject aan omdat ze je tijdens het traject of daarna in dienst willen nemen. Met andere woorden: als je een leerwerktraject volgt, heb je vaak de zekerheid van betaald werk. Iedereen kan een leerwerktraject volgen. Ongeacht leeftijd of opleidingsniveau. Het gaat er vooral om dat zo’n traject bij je past.

Hoe kan het Leerwerkloket mij helpen bij het vinden van Vacatures in Wageningen?

Het Leerwerkloket werkt nauw samen met het WerkgeversServicepunt Regio Foodvalley (WSP). Zij spreken de werkgevers in de regio over hun personeelsvraag. Ben jij na een gesprek met een loopbaanadviseur van het Leerwerkloket, nieuwsgierig naar vacatures? Wij schakelen rechtstreeks met het WSP.

Partners uit de regio

gratis loopbaanadviseurs foodvalley

Neem contact op

Heb je een vraag over loopbaanadvies, scholingsadvies, leerwerktrajecten, praktijkleren of loopbaancoaching? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om jou van alle benodigde informatie te voorzien. Voor korte vragen kun je ons een e-mail sturen of telefonisch bereiken. Indien je uitvoerig advies wenst, kun je kosteloos een adviesgesprek inplannen met een van onze loopbaanadviseurs. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en je beslist nadien zelf wat je volgende stap zal zijn.

Neem contact op