Vacatures Wageningen

Hulp nodig bij het zoeken naar vacatures in Wageningen? Het Leerwerkloket Regio Foodvalley helpt je gratis op weg!

In dit artikel:Het Leerwerkloket en vacatures in Wageningen

Het Foodvalley Leerwerkloket is er om jou te helpen bij een volgende stap in je loopbaan. Een loopbaanadviseur helpt jou graag verder. Samen met jou kijken we naar:

  • Welke competenties heb jij?
  • Welke baan of branche past bij jou? Wat vind jij leuk?
  • Wij helpen je graag verder zonder commercieel belang dus het kost jou niks. Wij werken voor de overheid en daarom bieden wij dit gratis aan. We geven onafhankelijk advies op maat en helpen jou in je zoektocht. We zijn er voor alle inwoners die woonachtig zijn in de Regio Foodvalley. Jij staat centraal.vacatures wageningen wandelcoaching
gratis loopbaanadviseurs foodvalley

Gratis loopbaanadvies in wageningen?

Het Foodvalley Leerwerkloket geeft gratis loopbaandavies voor inwoners van de gemeente Wageningen. hiermee helpen wij werkzoekenden, om een betere beslissing te nemen over geschikte vacatures in Wageningen.

Ben jij je aan het oriënteren op vacatures in Wageningen? Er is een groot aanbod aan verschillende vacatures in de gemeente Wageningen. Het is heel begrijpelijk, dat je daardoor het overzicht verliest in de mogelijkheden. Wat past bij jou? Veel bedrijven in Wageningen staan te springen om talenten zoals jij. Maar wat vind jij echt belangrijk wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan in Wageningen? Wat past bij jou er echt bij jou? Er kunnen veel redenen zijn waarom jij op zoek bent naar vacatures in jouw directe omgeving. Op deze pagina geven we je meer informatie. Wij hopen dat jij hierdoor beter in staat bent om werk in Wageningen te vinden dat echt bij je past en waar je echt gelukkig van wordt.

Liever direct contact opnemen voor gratis loopbaanadvies? Het Foodvalley Leerwerkloket is er voor alle inwoners uit de gemeente Wageningen, die gratis loopbaanadvies of scholingsadvies willen.

Neem contact op

Gratis loopbaanadvies in Wageningen

Wil jij een gratis loopbaanadviesgesprek inplannen met één van de loopbaanadviseurs om jouw loopbaanvragen te bespreken? Denk jij bijvoorbeeld over een carrièreswitch? Weet je nog niet precies in welke richting? Wat heb jij nodig voor jouw volgende stap? We gaan graag met jou in gesprek. Iedereen uit de gemeente Wageningen kan bij het Foodvalley Leerwerkloket terecht. Het afnemen van een competentietest behoort ook tot de mogelijkheden.

Het gesprek wordt ingepland op een moment dat het voor jou handig is.

Als tijdens het eerste adviesgesprek blijkt dat er meerdere gesprekken nodig zijn, dan plannen we een vervolgafspraak in. Een adviesgesprek is vrijblijvend en gratis. Je bepaalt zelf wat je met de uitkomsten doet. Neem contact met ons op als je een afspraak wilt plannen voor gratis loopbaanadvies. Een adviesgesprek vindt plaats bij ons Leerwerkloket in Ede bij het Werkplein, tijdens een wandelcoaching met meer kandidaten of tijdens een wandelcoach gesprek samen met een loopbaanadviseur.


Gratis loopbaanadvies wageningen
gratis opleidingsadvies

Opleidingsadvies in Wageningen

Wil jij je advies over omscholing of bijscholing, maar weet je niet welke opleiding of cursus je het beste kunt volgen? Dan kan het helpen om te onderzoeken wat je talenten en vaardigheden zijn. Die kun je koppelen aan de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Op deze manier krijg je een goed idee van waar je staat en welke vaardigheden je kunt ontwikkelen. Vervolgens kun je onderzoeken waar kansen liggen voor een volgende stap bij jouw werkgever of bij een andere passende vacature in Wageningen.

Wil jij gratis opleidingsadvies? Wij helpen je graag. 


Leerwerktraject in Wageningen

Leer jij liever een vak in de praktijk? In Wageningen zijn er veel leerwerktrajecten mogelijk. Vaak een verkort leerwerktraject waar je veelal op de werkvloer leert en na afronding direct aan de slag kan bij een werkgever uit jouw eigen regio. Het Foodvalley Leerwerkloket werkt nauw samen met het WerkgeversServicepunt waardoor de vacature die goed bij jou past snel gevonden is.


gratis loopbaanadviseurs foodvalley
vacatures praktijkleren wageningen

Praktijkleren in Wageningen

Heb jij nog geen diploma en wil je graag wel graag jouw diploma halen om te laten zien wat je kan? Praktijkleren is een mooie oplossing! Na afronding krijg jij een mbo praktijkverklaring die jou helpt bij een mogelijke volgende stap. 

Samen met jou of een werkgever wordt vooraf gekeken welke vaardigheden jij moet halen voor de verklaring. Op de werkvloer leer jij tijdens jouw werk deze vaardigheden. Beheers jij alle vaardigheden? Dan krijg je deze verklaring!


Vacatures Wageningen per sector

Er zijn veel websites te vinden waar je met handige filteropties naar allerlei soorten vacatures in Wageningen kunt zoeken. Een aantal veel bezochte vacaturewebsites zijn:

Op de Kies je Kans website heeft het WerkgeversServicepunt de kansrijke branches op een rij gezet, specifiek voor Regio Foodvalley. Klik voor de website van Kies je Kans.vacatures wageningen per sector

Vacatures Wageningen in de techniek

Werken in de teckniek? Vind jij het leuk om iets met je handen te doen en echt resultaat te zien van jouw werk? Dan is de techniek zeker iets voor jou! Veel werkgevers openen graag hun deuren om jou kennis te laten maken op de werkvloer. Zo kun je zelf ervaren hoe werken in de techniek werkt en wat de mogelijkheden zijn. Misschien heb je al een idee van een richting. Zo niet, het WerkgeversServicepunt organiseert regelmatig snuffeldagen waar je met allerlei richtingen binnen de techniek kennis maakt. Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden voor jou.

Een leerwerktraject, een opleiding of gelijk aan de slag in de techniek.
Weet jij nog niet zeker of werken in de techniek bij jou past? Een loopbaanadviseur van het Leerwerkloket neemt graag een test bij jou af om te kijken of jouw competenties aansluiten. Op zoek naar een passende vacature in Wageningen? Samen met het WerkgeversServicepunt schakelen we snel.

Vacatures Wageningen in de bouw

Op zoek naar vacatures in de bouw? Werk genoeg! Ben jij iemand die van aanpakken weet en hou je van samenwerken en resultaat? Kom dan eens ontdekken of werken in de bouw iets is voor jou. Ervaring mag maar is niet altijd noodzakelijk. Kansen genoeg. Een leerwerktraject, een opleiding of gelijk aan de slag in de bouw. 

Weet jij nog niet zeker of de bouw bij jou past? Een adviseur van het Leerwerkloket neemt graag een test bij jou af om te kijken of jouw competenties aansluiten. Op zoek naar een passende vacature in de bouw? Samen met het WerkgeversServicepunt schakelen we snel en geven we jou gratis loopbaanadvies.

Vacatures Wageningen in het groen

Werken in het groen? In de groen werken betekent een gezonde werkplek, namelijk buiten. Werken aan resultaat waar het letterlijk opbloeit. Samen in een team, lekker aan de slag. Kansen genoeg! Een leerwerktraject, een opleiding of gelijk aan de slag in de groenvoorziening.

Weet jij nog niet zeker of werken in de groen bij jou past? Een adviseur van het Leerwerkloket neemt graag een test bij jou af om te kijken of jouw competenties aansluiten. Op zoek naar een passende vacature in de groensector? Samen met het WerkgeversServicepunt schakelen we snel.

Vacatures Wageningen in de ICT

Op zoek naar vacatures in de ICT? Een leerwerktraject, een opleiding of gelijk aan de slag in de ICT.

Weet jij nog niet zeker of een baan in de ICT bij jou past? Een adviseur van het Leerwerkloket neemt graag een test bij jou af om te kijken of jouw competenties aansluiten. Op zoek naar een passende vacature in de ICT? Samen met het WerkgeversServicepunt schakelen we snel.

Vacatures Wageningen in de logistiek en transport

Werken in de logistiek en transport? Je kunt zo aan de slag in de logistiek / transport. Zonder deze krachten komen de producten niet bij de klant. Dus je bent een onmisbare schakel in het distributieproces. Je kunt aan de slag als orderpicker, magazijnmedeweker, chauffeur of machine operator. Je kunt instappen op elk niveau. We helpen je graag met de stap naar de benodigde certificaten.
Weet jij nog niet zeker of werken in de logistiek en/of transport bij jou past? Een adviseur van het Leerwerkloket neemt graag een test bij jou af om te kijken of jouw competenties aansluiten. Op zoek naar een passende vacature in de logistiek en transport? Samen met het WerkgeversServicepunt schakelen we snel.

Vacatures Wageningen in de horeca

Werken in de horeca? Verschillende hotels en restaurants kunnen goed versterking gebruiken. Waar het gezellig is, daar ben jij! Je gasten komen voor ontspanning. Of dat nu is voordat ze naar werk gaan, tijdens hun lunchpauze, na werk of in het weekend. Een mooie werkomgeving waar je snel dingen kunt leren. Genoeg kansen! Een leerwerktraject, een opleiding of gelijk aan de slag in de bouw. 

Weet jij nog niet zeker of werken in de horeca bij jou past? Een adviseur van het Leerwerkloket neemt graag een test bij jou af om te kijken of jouw competenties aansluiten. Op zoek naar een passende vacature in de horeca? Samen met het WerkgeversServicepunt schakelen we snel.

Vacatures Wageningen in de zorg

Een baan in de zorg waarbij je echt iets betekent voor iemand; door zorg taken of huishoudelijke taken uit te voeren. Net wat bij jou past. Veel werkgevers in de regio zijn op zoek naar mensen en maken graag kennis met jou. De kansen lopen uiteen. Een leerwerktraject, een opleiding of gelijk aan de slag in de zorg.
Weet jij nog niet zeker of werken in de zorg bij jou past? Een adviseur van het Leerwerkloket neemt graag een test bij jou af om te kijken of jouw competenties aansluiten. Op zoek naar een passende vacature in dzorg? Samen met het WerkgeversServicepunt schakelen we snel en geven we jouw gratis loopbaanadvies.

Solliciteren in wageningen

Solliciteren in Wageningen tips

Een sterk CV opstellen of een krachtige motivatiebrief schrijven? Hoe bereid je voor op een sollicitatiegesprek en hoe zorg je ervoor dat je opvalt op LinkedIn? Solliciteren in Wageningen? Bekijk de tips en trucs op een rij op deze pagina: De tips en trucs op een rij

Veelgestelde vragen over vacatures Wageningen

Welke sectoren zijn momenteel populair in Wageningen voor vacatures?

Hoe kan ik mijn kansen verhogen om een baan te vinden in Wageningen?

Zijn er specifieke websites die ik kan gebruiken om vacatures in Wageningen te zoeken?

Wat zijn de meest vereiste vaardigheden voor vacatures in Wageningen?

Partners uit de regio

gratis loopbaanadviseurs foodvalley

Neem contact op

Heb je een vraag over loopbaanadvies, scholingsadvies, leerwerktrajecten, praktijkleren of loopbaancoaching? Neem dan contact met ons op. We staan voor klaar om jou te helpen. Je kunt ons e-mailen of bellen als je een korte vraag hebt. Voor een uitgebreid advies kun je een gratis een adviesgesprek aanvragen met één van onze loopbaanadviseurs. Het gesprek is zonder verplichtingen en je bepaalt zelf wat je daarna doet.

Neem contact op