Gratis Loopbaanadvies

Kom je er niet uit wat je wilt met je werk? Zit je nu zonder werk en wil je iets compleet anders gaan doen dan het werk dat je deed? Of wil je doorleren, maar weet je niet hoe je dat het beste kunt aanpakken? Wij kunnen je met dit soort loopbaanvragen helpen. Op deze pagina lees je hier meer over.

Wij helpen je graag en kosteloos!

Gratis Loopbaanadvies en loopbaancoaching

Bekijk hieronder wat het Leerwerkloket Regio Foodvalley voor jou kan betekenen.

Loopbaanadviesgesprek

Plan een gratis loopbaanadviesgesprek met één van onze adviseurs en bespreek jouw loopbaanvragen. Denk jij bijvoorbeeld over een carrièreswitch? Wat heb jij nodig voor jouw volgende stap? We gaan graag met jou in gesprek. Iedere inwoner van Regio Foodvalley kan bij ons terecht. Het afnemen van een competentietest of het krijgen van opleidingsadvies behoren ook tot de mogelijkheden. 

Het gesprek wordt ingepland op een moment dat het voor jou handig is.

Als tijdens het eerste adviesgesprek blijkt dat er meerdere gesprekken nodig zijn, dan plannen we een vervolgafspraak in. Een adviesgesprek is vrijblijvend, je bepaalt zelf wat je met de uitkomsten doet. Neem contact met ons op om een loopbaanadviesgesprek in te plannen. Een adviesgesprek vindt plaats bij ons Leerwerkloket in Ede bij het Werkplein, tijdens een wandelcoaching met meer kandidaten of tijdens een wandelcoach gesprek samen met een loopbaanadviseur.

Klik voor meer informatie over wandelcoaching


of

Neem contact op

Wil jij je alvast oriënteren?

Wil jij zelf alvast kijken op verschillende websites wat de mogelijkheden zijn in onze regio? Of alvast een kijkje nemen als voorbereiding op een gesprek met een van onze loopbaanadviseurs? Hier vind je een handig overzicht met verschillende websites met beroepen, leerwerktrajecten, opleidingen, vacatures en sollicitatietips. Zie je door de bomen het bos niet meer? We helpen je graag verder.

gratis loopbaanadvies en loopbaancoaching

Klik voor Oriëntatie


Neem contact opStel je vraag over loopbaanadvies of loopbaancoaching

Heb je een vraag over loopbaanadvies of loopbaancoaching? Neem dan contact met ons op. We staan voor klaar om jou te helpen. Je kunt ons e-mailen of bellen als je een korte vraag hebt. Voor een uitgebreid advies kun je een gratis een adviesgesprek aanvragen met één van onze loopbaanadviseurs. Het gesprek is zonder verplichtingen en je bepaalt zelf wat je daarna doet.

Neem contact op