Ons doel? Jou helpen je kansen te vergroten!

Het team van Leerwerkloket Regio Foodvalley bestaat uit 6 adviseurs die alles weten over leren en werken én die de regio heel goed kennen. We doen er alles aan een Leven Lang Ontwikkelen mogelijk te maken voor iedereen. Daarbij zetten we onze kennis en contacten met onderwijs-, werkgevers- en overheidsorganisaties vol in om samen nieuwe kansen te creëren. Kies je Kans!

BMC_4165

Zo werken we

Op deze website vind je belangrijkste informatie samengevat.
Zo kun jij je alvast oriënteren. Graag helpen we jou verder in een persoonlijk adviesgesprek. Nadat jij het contactformulier hebt verstuurd, ons belt of een mail stuurt, nemen we graag contact met je op voor het inplannen voor een kosteloos gesprek. Dit kan live, online of telefonisch. Net wat handig is.

Spreken we jou binnenkort?

Neem contact op.


Team Leerwerkloket Regio Foodvalley


Programma Leren en Werken

Het Leerwerkloket is onderdeel van het programma Leren en Werken. Het Programma Leren en Werken bestaat sinds eind 2009 en heeft als doel om de aansluiting tussen het onderwijs, de opleidingsmarkt en de arbeidsmarkt te versterken.

De Speerpunten van het programma zijn het bevorderen van werken en leren, het geven van loopbaanadvies, validering & erkenning en laaggeletterdheid. Hiertoe zijn in de arbeidsmarktregio’s door het hele land 35 Leerwerkloketten ingericht. Leerwerkloket Regio Foodvalley is er daar één van.

Samenwerking

Wij krijgen geld van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en werken samen met de gemeenten Ede, Barneveld, Veenendaal, Wageningen, Rhenen, Renswoude, Renkum en Scherpenzeel. 

Naast de bovenstaande gemeenten werken we nauw samen met het onderwijs en een aantal regionale samenwerkingsverbanden. Klik op de onderstaande knop om al onze partners te bekijken.

Bekijk onze partners

Stel je vraag of neem contact op voor advies

Heb je een vraag over scholing maar heb je het antwoord niet kunnen vinden? Of heb je behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op. We staan voor klaar om jou te helpen. Je kunt ons e-mailen of bellen als je een korte vraag hebt. Voor een uitgebreid advies kun je een gratis een adviesgesprek aanvragen met één van onze loopbaanadviseurs. Het gesprek is zonder verplichtingen en je bepaalt zelf wat je daarna doet.

Neem contact op