''Die flexibele werktijden vind ik fijn. Ik haal iedere dag mijn kinderen van school.''

Ryan is blij met zijn overstap naar de horeca.

Leerwerktrajecten Horeca

Bekijk hieronder welk leerwerktraject horeca bij jou interesses past!

Hoteltraject Wageningen

Een fantastische kans om het hotelvak te leren kennen door aan de slag te gaan bij verschillende hotels in Wageningen.

Neem contact op

Leerwerktraject horeca volgen?

Bij het Foodvalley Leerwerkloket weten we dat de horecasector dynamisch en opwindend kan zijn. Daarom ondersteunen we leerwerktrajecten in de horeca, waar je waardevolle praktijkervaring kunt opdoen terwijl je een erkend diploma behaalt. Een leerwerktraject in de horeca betekent dat je werkt in een restaurant, hotel, café of een andere horecazaak en tegelijkertijd lessen volgt.

Of je nu chef-kok, gastheer of -vrouw, barman of -vrouw, of hotelmanager wilt worden, een leerwerktraject in de horeca kan je de vaardigheden en ervaring geven die je nodig hebt. Je leert van ervaren professionals in de sector, ontwikkelt je klantenservicevaardigheden en krijgt een diep inzicht in de werking van de horeca.

Daarnaast kun je tijdens het leren en werken een salaris verdienen, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor diegenen die hun carrière in de horeca willen beginnen of uitbreiden. Het Foodvalley Leerwerkloket is er om je te begeleiden bij het vinden van het juiste leerwerktraject in de horeca, dat aansluit bij jouw carrièredoelen.