Vacatures Ede

Hulp nodig bij het zoeken naar vacatures in Ede? Het Leerwerkloket Regio Foodvalley helpt je gratis op weg!

Gratis loopbaanadvies voor jouw zoektocht naar de ideale vacature in Ede?

Op zoek naar de ideale baan in Ede? Laat je gratis begeleiden door Leerwerkloket Regio Foodvalley. Wij bieden je deskundig loopbaanadvies waarmee we je helpen om de juiste vacature in Ede te vinden. Een vacature die echt bij je past!

Het vinden van de juiste baan in Ede kan een uitdaging zijn, gezien het brede scala aan beschikbare vacatures. Het kan overweldigend zijn en het is heel begrijpelijk, dat je daardoor het overzicht verliest in de mogelijkheden.

Wat sluit het beste aan bij jouw talenten? Verschillende organisaties in Ede staan klaar om talenten zoals jij te verwelkomen. Maar wat is voor jou echt belangrijk in je zoektocht naar een nieuwe job? Er kunnen tal van redenen zijn waarom je lokaal werk zoekt. In dit artikel helpen je verder op weg. Wij hopen dat jij hierdoor beter in staat bent om werk in Ede te vinden dat echt bij je past en waar je echt gelukkig van wordt.

Wil je meteen persoonlijk advies? Het Foodvalley Leerwerkloket staat klaar voor alle inwoners van de gemeente Ede die op zoek zijn naar gratis loopbaan- of scholingsadvies.

Neem contact op

gratis loopbaanadviseurs foodvalley
Vacatures-in-ede

Het Leerwerkloket en vacatures in Ede

Leerwerkloket Regio Foodvalley is jouw partner bij het zetten van de volgende stap in je carrière. Onze adviseurs staan voor je klaar.

Wat zijn jouw vaardigheden? Welk type job of sector past bij jou? Wat vind je belangrijk? Wij staan voor je klaar om je te helpen zonder commercieel doel. We zijn een overheidsinstelling en kunnen daarom onze diensten gratis aanbieden. We bieden onafhankelijk, persoonlijk advies en begeleiden je in je zoektocht. We zijn er voor alle inwoners van Regio Foodvalley. Jij staat bij ons centraal!

Gratis loopbaanadvies in Ede

Boek een gratis loopbaanadvies gesprek met één van onze adviseurs om je werkende toekomst te bespreken. Overweeg je bijvoorbeeld een carrièreswitch maar weet je nog niet precies in welke sector? Wat heb je nodig voor je volgende stap? We praten graag met je.

Iedere inwoner van de gemeente Ede kan bij ons terecht. Het afnemen van een competentietest behoort ook tot de mogelijkheden . Bovendien zoeken we uit of er subsidies beschikbaar zijn die passen bij jouw groeiplan.

Het gesprek wordt ingepland wanneer het jou uitkomt.

Mocht blijken dat meerdere gesprekken nodig zijn, dan plannen we een vervolgafspraak in. Het adviesgesprek is vrijblijvend en je beslist zelf wat je met de resultaten gaat doen. Neem contact met ons op als je een afspraak wilt inplannen voor gratis carrière advies. Het gesprek vindt plaats bij ons Leerwerkloket in Ede op het Werkplein, tijdens een (groeps)wandelcoaching of tijdens een wandelcoachgesprek samen met een loopbaanadviseur.

gratis-loopbaanadvies-ede
gratis opleidingsadvies

Bij- of Omscholing | Opleidingsadvies in Ede

Overweeg je bij- of omscholing, maar ben je onzeker over de beste cursus of opleiding voor jou? Door het onderzoeken van je talenten en vaardigheden, kun je deze koppelen aan de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Hierdoor krijg je inzicht in je positie en welke vaardigheden je verder kan ontwikkelen. Vervolgens kan je onderzoeken waar kansen liggen bij je huidige werkgever of een passende vacature.

Wil je gratis opleidingsadvies? We staan klaar om je te helpen.

Leerwerktraject in Ede 

In Ede kun je in de praktijk je beroep onder de knie krijgen via diverse beschikbare leerwerktrajecten. Dit zijn meestal verkorte routes waarbij je voornamelijk op de werkplek leert, en na afronding kun je direct aan de slag bij een werkgever. Het Leerwerkloket werkt intensief samen met het WerkgeversServicepunt, waardoor je snel de vacature vindt die uitstekend bij je past.

Leerwerktraject-in-Ede
Praktijkleren-in-Ede

Praktijkleren voor essentiële vaardigheden

Mis je nog een diploma maar wil je wel graag een certificaat behalen dat jouw vaardigheden bewijst? Dan is praktijkleren een geweldige oplossing! Na afronding ontvang je een MBO praktijkverklaring die je ondersteunt bij eventuele volgende stappen.

Samen met jou of een werkgever wordt vooraf bekeken welke vaardigheden je moet ontwikkelen voor de verklaring. Op de werkplek doe je deze vaardigheden op. Zodra je alle vaardigheden beheerst, ontvang je de verklaring!

Vacatures in Ede per sector

Er zijn veel websites te vinden waar je met handige filteropties naar allerlei soorten vacatures in Ede kunt zoeken. Een aantal veel bezochte vacaturewebsites zijn:

Op de Kies je Kans website heeft het WerkgeversServicepunt de kansrijke branches op een rij gezet, specifiek voor Regio Foodvalley. Klik voor de website van Kies je Kans.vacatures-per-sector-Ede

Vacatures Ede in de zorg

Wil je een zinvolle baan in de zorg waarin je echt iets voor anderen betekent, door het uitvoeren van zorg- of huishoudelijke taken? Het is maar net wat bij jou past. Veel werkgevers in de regio Ede zoeken naar mensen zoals jij en willen graag kennis met je maken.

De mogelijkheden zijn divers: een leerwerktraject, een opleiding of direct aan de slag in de zorg. Weet je nog niet zeker of een carrière in de zorg bij je past? Een adviseur van het Leerwerkloket neemt graag een test bij je af om te kijken of jouw competenties aansluiten. Zoek je een geschikte zorgvacature? Samen met het WerkgeversServicepunt kunnen we snel schakelen en je gratis loopbaanadvies geven.

Vacatures Ede in de techniek

Zin om in de techniek aan de slag te gaan? Geniet je ervan om met je handen te werken en het resultaat van je werk te zien? Dan is de technische sector zeker iets voor jou! Veel werkgevers heten je graag welkom om je een kijkje te geven op de werkvloer. Zo kun je zelf ervaren hoe het is om in de techniek te werken en wat de mogelijkheden zijn. Misschien heb je al een idee van een richting. Zo niet, het WerkgeversServicepunt organiseert regelmatig oriëntatiedagen waar je kennis maakt met verschillende facetten binnen de techniek. Neem contact met ons op en we bespreken wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Een leerwerkroute, een opleiding of direct aan de slag in de techniek. Weet je nog niet zeker of een carrière in de techniek bij je past? Een loopbaanadviseur van het Leerwerkloket in omgeving Ede neemt graag een test bij je af om te kijken of jouw competenties aansluiten. Op zoek naar een passende technische vacature in Ede? Samen met het WerkgeversServicepunt kunnen we snel schakelen.

Vacatures Ede in de bouw

Op zoek naar werk in de bouw? Er is genoeg te doen! Ben je een doener die houdt van teamwork en tastbare resultaten? Dan is het de moeite waard om uit te zoeken of een baan in de bouw iets voor jou is. Ervaring is mooi meegenomen, maar niet altijd noodzakelijk. Er zijn volop mogelijkheden, of je nu een leerwerktraject wilt volgen, een opleiding wilt doen of direct aan de slag wilt gaan in de bouw.

Twijfel je of de bouwsector bij je past? Een adviseur van het Leerwerkloket voert graag een test met je uit om te kijken of jouw competenties matchen. Op zoek naar de juiste bouwvacature in Ede? Samen met het WerkgeversServicepunt reageren we snel en bieden we jou gratis loopbaanadvies.

Vacatures Ede in het groen

Ede Interesse in een baan in het groen? Werken in de groenvoorziening betekent een gezonde werkomgeving in de buitenlucht, waar je aan tastbare resultaten werkt die letterlijk tot bloei komen. In teamverband lekker bezig zijn. Er zijn volop kansen!

Een leerwerktraject, een opleiding, of direct aan de slag in groenvoorziening. Weet je nog niet zeker of een baan in het groen bij jou past? Een adviseur van het Leerwerkloket voert graag een test met je uit om te kijken of jouw competenties matchen. Op zoek naar de juiste groenvacature? Samen met het WerkgeversServicepunt reageren we snel.

Vacatures Ede in de ICT

Op zoek naar werk in de ICT in omgeving Ede? Je kunt een leerwerktraject volgen, een opleiding doen of direct aan de slag gaan in de ICT. Weet je nog niet zeker of een baan in de ICT bij jou past? Een adviseur van het Leerwerkloket voert graag een test met je uit om te kijken of jouw competenties matchen. Op zoek naar de juiste ICT-vacature in Ede? Samen met het WerkgeversServicepunt reageren we snel.

Vacatures Ede in de logistiek en transport

Overweeg je een baan in logistiek en transport? Je kunt meteen aan de slag in de logistiek/transport. Zonder deze functies komen de producten niet bij de klant, dus je bent een essentiële schakel in het distributieproces. Je kunt aan de slag als orderpicker, magazijnmedewerker, chauffeur of machine operator.

Je kunt op elk niveau instromen. We helpen je graag met de stap naar de benodigde certificaten. Weet je nog niet zeker of een baan in de logistiek en/of transport bij jou past? Een adviseur van het Leerwerkloket voert graag een test met je uit om te kijken of jouw competenties matchen. Op zoek naar de juiste vacature in logistiek en transport in Ede? Samen met het WerkgeversServicepunt reageren we snel.

Vacatures Ede in de horeca

Werken in de horeca? Verschillende hotels en restaurants kunnen goed versterking gebruiken. Waar het gezellig is, daar ben jij! Je gasten komen voor ontspanning. Of dat nu is voordat ze naar werk gaan, tijdens hun lunchpauze, na werk of in het weekend. Een mooie werkomgeving waar je snel dingen kunt leren. Genoeg kansen! Een leerwerktraject, een opleiding of gelijk aan de slag in de bouw. Weet jij nog niet zeker of werken in de horeca bij jou past? Een adviseur van het Leerwerkloket neemt graag een test bij jou af om te kijken of jouw competenties aansluiten. Op zoek naar een passende vacature in de horeca? Samen met het WerkgeversServicepunt schakelen we snel.

solliciteren in Ede

Tips voor solliciteren in Ede

Hoe schrijf je een krachtig cv of een overtuigende motivatiebrief? Hoe bereid je voor op een sollicitatiegesprek en hoe zorg je ervoor dat je opvalt op LinkedIn? Solliciteren in Ede? Bekijk de tips en trucs op een rij op deze pagina: De tips en trucs op een rij.

Veelgestelde vragen over vacatures Ede

Hoe kan ik gratis scholingsadvies krijgen?

Neem contact met ons op voor een afspraak met onze scholingsadviseur. We staan klaar om jou te helpen. Het gesprek is zonder verplichtingen en je bepaalt zelf wat je daarna doet. Contact: bel 088 66 06 860 ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur of mail naar foodvalley@leerwerkloket.nl, vermeld je naam, telefoonnummer en je vraag;

Loop even binnen bij het Werkplein voor het maken van een afspraak (adres is Raadhuisplein 1, 6711 DE Ede) of stuur een app of sms naar projectleider Debby Heltzel 06 53 92 99 24.

Hoe kan ik gratis loopbaanadvies krijgen? 

Plan een gratis loopbaanadviesgesprek met één van onze adviseurs en bespreek jouw loopbaanvragen. Denk jij bijvoorbeeld over een carrièreswitch? Wat heb jij nodig voor jouw volgende stap? We gaan graag met jou in gesprek. Iedere inwoner van de gemeente Ede kan bij ons terecht. Het afnemen van een competentietest of het krijgen van opleidingsadvies behoren ook tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een afspraak. We staan klaar om jou te helpen. Het gesprek is zonder verplichtingen en je bepaalt zelf wat je daarna doet.

Hoe kan ik gratis gebruik maken van een competentietest? 

Om helderheid te krijgen waar je goed in  bent kan een competentietest helpen. Na deze test weet je welke richting bij je past en wat daarvoor nodig is.
Neem contact met ons op voor een afspraak met één van onze loopbaanadviseurs.

Wat is praktijkleren? 

Praktijkleren is mooie kans voor leerbedrijven én voor jou als je niet graag met je neus in de studieboeken zit, maar een vak in de praktijk wilt leren. Dit kan in héél véél verschillende richtingen. Vindt de werkgever dat jij de afgesproken werkzaamheden goedhebt uitgevoerd? Dan krijg je de praktijkverklaring van het mbo. Een mooi papier die jou helpt in de toekomst bij een (nieuwe) werkgever of bij een volgende stap.

Wat is een leerwerktraject? 

Een leerwerktraject is één van de manieren om jezelf om te scholen.  Hierbij ga je aan het werk bij een bedrijf of organisatie én volg je tegelijkertijd een opleiding. Onder begeleiding leer je in de praktijk een nieuw vak en haal je een diploma. Werkgevers bieden een leerwerktraject aan omdat ze je tijdens het traject of daarna in dienst willen nemen. Met andere woorden: als je een leerwerktraject volgt, heb je vaak de zekerheid van betaald werk. Iedereen kan een leerwerktraject volgen. Ongeacht leeftijd of opleidingsniveau. Het gaat er vooral om dat zo’n traject bij je past.

Hoe kan het Leerwerkloket mij helpen bij het vinden van Vacatures in Ede?

Het Leerwerkloket werkt nauw samen met het WerkgeversServicepunt Regio Foodvalley (WSP). Zij spreken de werkgevers in de regio over hun personeelsvraag. Ben jij na een gesprek met een loopbaanadviseur van het Leerwerkloket, nieuwsgierig naar vacatures? Wij schakelen rechtstreeks met het WSP. 

Partners uit de regio

gratis loopbaanadviseurs foodvalley

Neem contact op

Heb je een vraag over loopbaanadvies, scholingsadvies, leerwerktrajecten, praktijkleren of loopbaancoaching? Neem dan contact met ons op. We staan voor klaar om jou te helpen. Je kunt ons e-mailen of bellen als je een korte vraag hebt. Voor een uitgebreid advies kun je een gratis een adviesgesprek aanvragen met één van onze loopbaanadviseurs. Het gesprek is zonder verplichtingen en je bepaalt zelf wat je daarna doet.

Neem contact op