Naar overzicht
22-01-2024

Een baan in de energietransitie iets voor jou?

Ontdek het 5 februari en laat je informeren over de kansen. In één avond maak je op een laagdrempelige manier kennis met vijf bedrijven. De energietransitie biedt waanzinnig veel kansen! Welk diploma je ook wel of niet hebt, de mogelijkheden zijn enorm.

Bezoeker Marco ervaarde eerder hoe fijn het is om op deze manier kennis te maken.  Hij vertelt: ‘’Nu kon ik direct kennismaken en vertellen wat ik graag in mijn werk zou willen doen. Dat is toch net wat persoonlijker dan met een cv, dat blijft een stuk papier. De werkgevers maken op een andere manier kennis met jou en je kiest zelf wat je volgende stap wordt.’’

Volgende stap
Heb je na een eerste kennismaking interesse in een volgende stap? Samen met een loopbaanadviseur van het Leerwerkloket kies je mogelijk voor een vervolg. Dit kan een vervolggesprek of een snuffelstage zijn bij een van de bedrijven, of bijvoorbeeld een loopbaanadviesgesprek. De kennismaking op 5 februari is het startpunt.

Kies je Kans
Projectleider Diane vertelt over het succes van de vorige bijeenkomst: ‘’De energietransitie is een breed begrip. Goed om hier samen met de werkgevers de uiteenlopende kansen te laten zien. Zo wordt het een stuk concreter wat werkgevers in deze branche te bieden hebben en wie interesse heeft. Een mooi startpunt om dit bij elkaar te brengen. Maar liefst acht bezoekers van de vorige bijeenkomst hebben nu een baan in de energietransitie. Dus ik zou zeggen: Kies je Kans!’’

Wanneer: maandag 5 februari van 18:30 - 20:30 uur
Waar: ROVC TechCenter - Galvinistraat 13 in Ede

Aanmelden is niet nodig.

Ga naar de website van Kies je Kans om te kijken welke werkgevers aanwezig zijn.

Dit project wordt mogelijk gemaakt door de subsidie uit het Gelrepact van Provincie Gelderland. Deze ondersteunt verschillende projecten, gericht op het stimuleren van leven lang ontwikkelen bij inwoners en het oplossen van knelpunten in de arbeidsmarkt.


Delen