Vacatures Veenendaal

Vacatures in Veenendaal aan het zoeken? Het Leerwerkloket Regio Foodvalley helpt je gratis op weg!

Het Leerwerkloket en vacatures in Veenendaal

Het Foodvalley Leerwerkloketstaat klaar om je te ondersteunen in het vinden van de perfecte baan of vacature in Veenendaal. Onze loopbaancoaches staan voor je klaar om je verder te helpen. Samen ontdekken we:

  • Welke vaardigheden bezit jij?
  • Welke functie of sector sluit aan bij jouw interesses en voorkeuren?
  • Onze dienstverlening is kosteloos en zonder commercieel oogmerk. Als overheidsinstantie bieden we onpartijdig, persoonlijk advies en begeleiden we je tijdens jouw zoektocht. We zijn er voor alle inwoners van Veenendaal en jij staat centraal.


Vacatures-in-Veenendaal
gratis loopbaanadviseurs foodvalley

Gratis loopbaanadvies in Veenendaal?

Het Foodvalley Leerwerkloket biedt kosteloos loopbaanbegeleiding aan inwoners van Veenendaal. Hiermee ondersteunen we werkzoekenden bij het maken van een weloverwogen keuze uit geschikte vacatures in Veenendaal.

Ben je vacatures in Veenendaal aan het bekijken? Er zijn tal van mogelijkheden binnen de gemeente Veenendaal, waardoor het soms lastig kan zijn om overzicht te houden. Wat sluit goed aan bij jouw wensen en capaciteiten?

Veel bedrijven in Veenendaal verwelkomen graag talenten zoals jij. Maar wat vind jij écht belangrijk bij het zoeken naar een nieuwe baan in Veenendaal? Wat is de ideale match voor jou? Er zijn diverse redenen waarom je op zoek bent naar vacatures in jouw directe omgeving en op deze pagina vind je meer informatie. Hiermee hopen we je beter te kunnen helpen bij het vinden van de baan in Veenendaal die écht bij jou past en waar je met plezier aan de slag gaat.

Wil je liever direct contact opnemen voor gratis carrièrebegeleiding? Het Foodvalley Leerwerkloket staat open voor alle inwoners van Veenendaal die kosteloos loopbaanadvies of scholingsbegeleiding wensen.

Neem contact op

Loopbaanadviesgesprek inplannen

Wil je een kosteloos loopbaanadviesgesprek inplannen met een van onze loopbaancoaches om jouw carrièrevragen te bespreken? Overweeg je bijvoorbeeld een carrièrewending, maar ben je nog onzeker over welke richting? Wat heb je nodig voor jouw volgende carrièrestap? We gaan graag met je in gesprek. Iedereen uit Veenendaal kan terecht bij het Foodvalley Leerwerkloklet. Een vaardighedentest behoort ook tot de opties en een afspraak wordt gepland op een moment dat jou uitkomt.

Indien tijdens het eerste coachingsgesprek blijkt dat er aanvullende gesprekken nodig zijn, plannen we een vervolgafspraak. Zo'n gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Je beslist zelf wat je met de resultaten doet. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor gratis carrièrebegeleiding. Het gesprek kan plaatsvinden bij ons leerwerkloket in Ede, tijdens een wandelcoaching met meerdere kandidaten of tijdens een wandelcoachsessie samen met een loopbaancoach.


loopbaanadvies-Veenendaal
opleidingsadvies-veenendaal

Opleidingsadvies in Veenendaal

Wil je advies over omscholing of bijscholing, maar weet je niet welke cursus of opleiding het beste bij jou past? Het kan nuttig zijn om jouw talenten en vaardigheden te onderzoeken. Deze kun je vervolgens koppelen aan kansen op de arbeidsmarkt. Zo krijg je een goed beeld van je huidige positie en welke vaardigheden je verder kunt ontwikkelen. Daarna kun je onderzoeken welke mogelijkheden er zijn voor een volgende stap bij je huidige werkgever of bij een geschikte vacature in Veenendaal.

Wil je kosteloos scholing- en opleidingsadvies? We helpen je graag.

Leerwerktraject in Veenendaal

Leer je liever een vak in de praktijk? In Veenendaal zijn er tal van werk- en leertrajecten beschikbaar. Vaak gaat het om verkorte trajecten waarbij je voornamelijk op de werkvloer leert en na afronding direct aan de slag kunt bij een lokale werkgever. Het Foodvalley Leerwerkloket werkt nauw samen met het WerkgeversServicepunt, waardoor een passende vacature voor jou snel gevonden kan worden.


Leerwerk-traject-Veenendaal
vacatures praktijkleren veenendaal

Praktijkleren in Veenendaal

Heb je nog geen diploma en wil je graag je kwalificaties behalen om te tonen wat je in huis hebt? Praktijkleren biedt uitkomst! Na voltooiing ontvang je een mbo-praktijkcertificaat dat je ondersteunt bij een toekomstige carrièrestap.

Samen met jou of een werkgever wordt vooraf bepaald welke vaardigheden je moet verwerven voor het certificaat. Op de werkplek leer je tijdens je werk deze vaardigheden. Beheers je alle vaardigheden? Dan ontvang je het certificaat!

Vacatures Veenendaal per sector

Er zijn talloze websites beschikbaar waar je met behulp van filteropties naar diverse soorten vacatures in Veenendaal kunt zoeken. Enkele populaire vacaturesites zijn:

Het WerkgeversServicepunt heeft op de website "Kies je Kans" kansrijke sectoren voor de Regio Foodvalley op een rijtje gezet. Klik voor de website van Kies je Kans.vacatures-per-sector

Vacatures Veenendaal in de techniek

Interesse in een technische baan? Vind je het leuk om hands-on bezig te zijn en te genieten van het resultaat van je werk? Dan is een technische functie zeker iets voor jou! Veel bedrijven stellen hun deuren open om je een kijkje te geven op de werkvloer. Zo kun je zelf ervaren hoe het is om in de techniek te werken en welke mogelijkheden er zijn. Misschien heb je al een bepaalde richting in gedachten. Zo niet, dan organiseert het WerkgeversServicepunt regelmatig kennismakingsdagen waar je in aanraking komt met diverse aspecten van de technische sector. Neem contact met ons op en we bespreken jouw mogelijkheden.

Een leerwerktraject, een opleiding of direct aan de slag in de techniek. Nog niet zeker of een technische baan bij jou past? Een loopbaanadviseur van het Leerwerkloket neemt graag enkele vragen met je door om te zien of jouw vaardigheden aansluiten bij deze sector. Op zoek naar een geschikte vacature in Veenendaal? We schakelen snel samen met het WerkgeversServicepunt.

Vacatures Veenendaal in de bouw

Op zoek naar vacatures in de bouw? Er is volop werk! Ben je een harde werker, houd je van samenwerken en resultaat? Ontdek dan of een baan in de bouw bij jou past. Ervaring is een pré, maar niet altijd noodzakelijk. Volop kansen! Een leerwerktraject, een opleiding of direct aan de slag in de bouw.

Nog niet zeker of de bouw bij jou past? Een adviseur van het Leerwerkloket neemt graag enkele vragen met je door om te zien of jouw vaardigheden aansluiten bij de sector. Op zoek naar een passende vacature in de bouw? Samen met het WerkgeversServicepunt schakelen we snel en bieden we gratis loopbaanadvies.

Vacatures Veenendaal in het groen

Interesse in een baan in de groensector? Werken in het groen betekent een gezonde werkplek in de buitenlucht. Resultaatgericht werken met zichtbare groei. Samen in een team, lekker bezig zijn en volop kansen! Een leerwerktraject, opleiding of direct aan de slag in de groenvoorziening.

Nog niet zeker of een baan in de groensector bij jou past? Een adviseur van het Leerwerkloket neemt graag enkele vragen met je door om te zien of jouw vaardigheden aansluiten bij de sector. Op zoek naar een passende vacature in de groensector? Samen met het WerkgeversServicepunt schakelen we snel.

Vacatures Veenendaal in de ICT

Zoek je vacatures in de IT-sector? Kies voor een leerwerktraject, opleiding of ga direct aan de slag in de IT.

Niet zeker of een IT-functie bij jou past? Een adviseur van het Leerwerkloket neemt graag enkele vragen met je door om te zien of jouw vaardigheden aansluiten bij de sector. Op zoek naar een geschikte IT-vacature in Veenendaal? Samen met het WerkgeversServicepunt schakelen we snel.

Vacatures Veenendaal in de logistiek en transport

Geïnteresseerd in werken in logistiek en transport? Je kunt direct aan de slag in deze sector. Zonder jouw inzet komen producten niet bij de klant aan. Je bent een essentiële schakel in het distributieproces. Kies uit functies als orderpicker, magazijnmedewerker, chauffeur of machine operator. Instromen op elk niveau is mogelijk. We helpen je graag bij het behalen van de benodigde certificaten.

Twijfel je of een baan in logistiek en/of transport bij jou past? Een adviseur van het Leerwerkloket neemt graag een test bij je af om te bepalen of jouw vaardigheden aansluiten. Op zoek naar een passende vacature in logistiek en transport? Samen met het WerkgeversServicepunt schakelen we snel.

Vacatures Veenendaal in de horeca

Overweeg je te werken in de horeca? Diverse hotels en restaurants kunnen extra hulp goed gebruiken. Jij zorgt voor een gezellige sfeer waar gasten kunnen ontspannen, of dat nu voor werk, tijdens lunchpauzes, na werk of in het weekend is. Een inspirerende werkomgeving waar je snel en veel leert. Volop kansen! Kies voor een leerwerktraject, opleiding of ga direct aan de slag in de horeca.

Nog niet zeker of een baan in de horeca bij jou past? Een adviseur van het Leerwerkloket neemt graag enkele vragen met je door om te zien of jouw vaardigheden aansluiten bij de sector. Op zoek naar een passende vacature in de horeca? Samen met het WerkgeversServicepunt schakelen we snel!

Vacatures Veenendaal in de zorg

Een zinvolle baan in de zorgsector waar je echt een verschil maakt voor iemand; door zorg- of huishoudelijke taken uit te voeren, afhankelijk van jouw voorkeur. Veel werkgevers in de omgeving zijn op zoek naar personeel en willen graag met jou kennismaken. Er zijn diverse mogelijkheden: een leerwerktraject, een opleiding of direct aan de slag in de zorg.

Ben je nog niet zeker of een carrière in de zorg voor jou is weggelegd? Een adviseur van het Leerwerkloket neemt graag enkele vragen met je door om te zien of jouw vaardigheden aansluiten bij de sector. Op zoek naar een geschikte zorgvacature in Veenendaal? In samenwerking met het WerkgeversServicepunt kunnen we snel schakelen en bieden we je kosteloos loopbaanadvies.

Solliciteren in veenendaal

Solliciteren in Veenendaal tips

Een sterk CV opstellen of een krachtige motivatiebrief schrijven? Hoe bereid je voor op een sollicitatiegesprek en hoe zorg je ervoor dat je opvalt op LinkedIn? Solliciteren in Wageningen? Bekijk de tips en trucs op een rij op deze pagina: De tips en trucs op een rij

Veelgestelde vragen over vacatures Veenendaal

Hoe kan ik gratis scholingsadvies krijgen?

Neem contact met ons op voor een afspraak met onze scholingsadviseur. We staan klaar om jou te helpen. Het gesprek is zonder verplichtingen en je bepaalt zelf wat je daarna doet. Contact: bel 088 66 06 860 ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur of mail naar foodvalley@leerwerkloket.nl, vermeld je naam, telefoonnummer en je vraag;

Loop even binnen bij het Werkplein voor het maken van een afspraak (adres is Raadhuisplein 1, 6711 DE Ede) of stuur een app of sms naar projectleider Debby Heltzel 06 53 92 99 24.

Hoe kan ik gratis loopbaanadvies krijgen? 

Plan een gratis loopbaanadviesgesprek met één van onze adviseurs en bespreek jouw loopbaanvragen. Denk jij bijvoorbeeld over een carrièreswitch? Wat heb jij nodig voor jouw volgende stap? We gaan graag met jou in gesprek. Iedere inwoner van de gemeente Veenendaal kan bij ons terecht. Het afnemen van een competentietest of het krijgen van opleidingsadvies behoren ook tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een afspraak. We staan klaar om jou te helpen. Het gesprek is zonder verplichtingen en je bepaalt zelf wat je daarna doet.

Hoe kan ik gratis gebruik maken van een competentietest? 

Om helderheid te krijgen waar je goed in  bent kan een competentietest helpen. Na deze test weet je welke richting bij je past en wat daarvoor nodig is.
Neem contact met ons op voor een afspraak met één van onze loopbaanadviseurs.

Wat is praktijkleren? 

Praktijkleren is mooie kans voor leerbedrijven én voor jou als je niet graag met je neus in de studieboeken zit, maar een vak in de praktijk wilt leren. Dit kan in héél véél verschillende richtingen. Vindt de werkgever dat jij de afgesproken werkzaamheden goedhebt uitgevoerd? Dan krijg je de praktijkverklaring van het mbo. Een mooi papier die jou helpt in de toekomst bij een (nieuwe) werkgever of bij een volgende stap.

Wat is een leerwerktraject? 

Een leerwerktraject is één van de manieren om jezelf om te scholen.  Hierbij ga je aan het werk bij een bedrijf of organisatie én volg je tegelijkertijd een opleiding. Onder begeleiding leer je in de praktijk een nieuw vak en haal je een diploma. Werkgevers bieden een leerwerktraject aan omdat ze je tijdens het traject of daarna in dienst willen nemen. Met andere woorden: als je een leerwerktraject volgt, heb je vaak de zekerheid van betaald werk. Iedereen kan een leerwerktraject volgen. Ongeacht leeftijd of opleidingsniveau. Het gaat er vooral om dat zo’n traject bij je past.

Hoe kan het Leerwerkloket mij helpen bij het vinden van Vacatures in Veenendaal?

Het Leerwerkloket werkt nauw samen met het WerkgeversServicepunt Regio Foodvalley (WSP). Zij spreken de werkgevers in de regio over hun personeelsvraag. Ben jij na een gesprek met een loopbaanadviseur van het Leerwerkloket, nieuwsgierig naar vacatures? Wij schakelen rechtstreeks met het WSP.

Partners uit de regio

gratis loopbaanadviseurs foodvalley

Neem contact op

Heb je een vraag over loopbaanadvies, scholingsadvies, leerwerktrajecten, praktijkleren of loopbaancoaching? Neem dan contact met ons op. We staan voor klaar om jou te helpen. Je kunt ons e-mailen of bellen als je een korte vraag hebt. Voor een uitgebreid advies kun je een gratis een adviesgesprek aanvragen met één van onze loopbaanadviseurs. Het gesprek is zonder verplichtingen en je bepaalt zelf wat je daarna doet.

Neem contact op