Vacatures Barneveld

Vacatures in Barneveld aan het zoeken? Het Leerwerkloket Regio Foodvalley helpt je gratis op weg!

Het Leerwerkloket en vacatures in Barneveld

Het Foodvalley Leerwerkloket staat klaar om jou te ondersteunen bij het uitstippelen van je carrièrepad. Onze loopbaanadviseurs zijn er om samen met jou aan de slag te gaan. We richten ons onder andere op de volgende vragen:

  • Welke vaardigheden bezit jij?
  • Welke functie of sector sluit aan bij jouw interesses en vaardigheden?
  • Wat spreekt jou aan?


We bieden jou als overheidsinstantie belangeloze hulp aan zonder kosten. We voorzien in onafhankelijk en persoonlijk advies en ondersteunen je in je zoektocht. We zijn er voor alle inwoners van de gemeente Barneveld. Jij staat centraal!


Vacatures-in-Barneveld
gratis loopbaanadviseurs foodvalley

Gratis loopbaanadvies in Barneveld?

Alle inwoners van Barneveld kunnen bij Foodvalley Leerwerkloket terecht voor kosteloos carrière-advies, waarbij werkzoekenden geholpen worden om een weloverwogen keuze te maken uit het aanbod van passende vacatures in Barneveld.

Ben je momenteel vacatures in Barneveld aan het bekijken? Er zijn veel verschillende vacatures beschikbaar in de gemeente Barneveld en het is begrijpelijk dat je door het ruime aanbod wellicht het overzicht kwijtraakt.

Wat is geschikt voor jou? Er zijn veel bedrijven in Barneveld die reikhalzend uitkijken naar talenten zoals jij. Maar wat is voor jou belangrijk als je op zoek bent naar een nieuwe functie in Barneveld? Welke baan sluit daadwerkelijk aan bij jouw wensen? Er kunnen diverse redenen zijn waarom je op zoek bent naar vacatures in je directe leefomgeving. Op deze pagina verschaffen we je meer inzicht en hopen dat je daardoor beter in staat bent om een baan te vinden in Barneveld.

Wil je direct contact opnemen voor gratis carrière-advies? Klik dan op de button hieronder. 

Neem contact op

Loopbaanadviesgesprek inplannen

Wil je een kosteloos adviesgesprek inplannen met één van onze loopbaanadviseurs om je carrière-gerelateerde vragen te bespreken? Overweeg je bijvoorbeeld een carrière switch? Maar weet je nog niet precies welke kant je op wil? Wat heb je nodig voor de volgende stap in jouw loopbaan? We gaan graag met jou in gesprek. Iedere inwoner van de gemeente Barneveld kan bij het Foodvalley Leerwerkloket terecht. Het doen van een competentietest is ook een mogelijkheid.

We plannen het gesprek in op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Mocht uit het eerste adviesgesprek blijken dat meerdere gesprekken gewenst zijn, dan plannen we een vervolgafspraak in. Een adviesgesprek is geheel vrijblijvend, zonder kosten en jij bepaalt zelf wat je met de uitkomst doet.

Neem contact met ons op als je een afspraak wil inplannen voor kosteloos carrière-advies. Een adviesgesprek vindt plaats bij ons Leerwerkloket in Ede bij het Werkplein, tijdens een wandelcoach sessie met meerdere kandidaten of in een één-op-één wandelcoach gesprek met een loopbaanadviseur.


Loopbaanadvies-barneveld
gratis opleidingsadvies

Opleidingsadvies in Barneveld

Weet je niet precies welke studie of cursus het best bij je past en wil je graag advies over omscholing of bijscholing? Het kan dan nuttig zijn om je talenten en vaardigheden in kaart te brengen. Deze kunnen vervolgens worden gekoppeld aan de kansen op de arbeidsmarkt. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van je huidige positie en welke vaardigheden je verder kunt ontwikkelen. Daarna kun je onderzoeken waar de mogelijkheden liggen voor de volgende stap bij je huidige werkgever of bij een andere passende vacature in Barneveld.

Zoek je kosteloos scholingsadvies? Wij staan klaar om je te helpen.

Leerwerktraject in Barneveld

Geef je de voorkeur aan het in praktijk leren van een beroep? Barneveld biedt veel mogelijkheden voor leerwerktrajecten. Vaak gaat het om versnelde trajecten waarbij je voornamelijk op de werkvloer leert en na voltooiing meteen aan de slag kan bij een lokale werkgever. Het Foodvalley Leerwerkloket werkt nauw samen met het WerkgeversServicepunt, waardoor de vacature die perfect bij jou past snel gevonden kan worden.


Leerwerktraject-barneveld
Praktijkleren-Barneveld

Praktijkleren in Barneveld

Heb je nog geen diploma, maar wil je graag je kwalificaties tonen? Praktijkleren is een uitstekende oplossing! Na voltooiing ontvang je een mbo praktijkverklaring die je kan ondersteunen bij je volgende stappen.

Samen met jou of een werkgever wordt er vooraf bekeken welke vaardigheden je moet verwerven voor de verklaring. Op de werkplek leer je deze vaardigheden tijdens je werk. Heb je alle vaardigheden onder de knie? Dan ontvang je deze verklaring!

Vacatures Barneveld per sector

Er zijn veel websites te vinden waar je met handige filteropties naar allerlei soorten vacatures in Barneveld kunt zoeken. Een aantal veel bezochte vacaturewebsites zijn:

Op de Kies je Kans website heeft het WerkgeversServicepunt de kansrijke branches op een rij gezet, specifiek voor Regio Foodvalley. Klik voor de website van Kies je Kans.Vacatures-per-sector-Barneveld

Vacatures Barneveld in de techniek

Vind je het leuk om fysiek bezig te zijn en het resultaat van je werk te zien? Dan is de techniek zeker iets voor jou! Veel werkgevers stellen hun deuren open om jou een kijkje te geven op de werkvloer. Zo kun je zelf ervaren hoe het is om in de techniek te werken en wat de mogelijkheden zijn. Misschien heb je al een idee van een richting. Zo niet, het WerkgeversServicepunt organiseert regelmatig kennismakingsdagen waar je met verschillende technische richtingen kennis kan maken. Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden voor jou.

Een werk-leertraject, een opleiding of meteen aan de slag in de techniek. Ben je nog niet zeker of werken in de techniek bij jou past? Een loopbaanadviseur van het Leerwerkloket voert graag een test bij je uit om te kijken of jouw competenties aansluiten. Op zoek naar een geschikte technische vacature in Barneveld? Samen met het WerkgeversServicepunt kunnen we snel schakelen.


Vacatures Barneveld in de bouw

Ben je op zoek naar vacatures in de bouwsector? Er zijn volop kansen! Als je een doortastend persoon bent die houdt van teamwork en tastbare resultaten, overweeg dan om te ontdekken of een carrière in de bouw bij jou past. Ervaring is een pluspunt, maar zeker geen vereiste. Er zijn volop mogelijkheden - een werk-leertraject, een opleiding of direct starten in de bouw.

Ben je nog niet zeker of een baan in de bouw bij jou past? Een adviseur van het Leerwerkloket voert graag een competentietest uit om te zien of je vaardigheden passen bij deze sector. Zoek je een passende bouwvacature in Barneveld? Samen met het WerkgeversServicepunt vinden we snel de juiste match en bieden we gratis loopbaanadvies.

Vacatures Barneveld in het groen

Interesse om in de groensector te werken? Werken in het groen betekent een gezonde werkplek in de buitenlucht, waar je tastbare resultaten ziet bloeien. Samen in een team lekker aan de slag gaan. Volop kansen wachten op jou - een werk-leertraject, een opleiding of direct starten in de groenvoorziening.

Ben je nog niet zeker of een baan in de groensector bij jou past? Een adviseur van het Leerwerkloket voert graag een competentietest uit om te zien of je vaardigheden passen bij deze sector. Zoek je een passende groenvacature in Barneveld? Samen met het WerkgeversServicepunt vinden we snel de juiste match.

Vacatures Barneveld in de ICT

Ben je op zoek naar vacatures in de ICT-sector? Of het nu gaat om een werk-leertraject, een opleiding of direct starten in de ICT, er zijn mogelijkheden voor jou.

Ben je nog niet zeker of een baan in de ICT-sector bij jou past? Een adviseur van het Leerwerkloket voert graag een competentietest uit om te zien of je vaardigheden passen bij deze sector. Zoek je een passende ICT-vacature in Barneveld? Samen met het WerkgeversServicepunt vinden we snel de juiste match

Vacatures Barneveld in de logistiek en transport

Zin om te werken in de logistiek en transport? De mogelijkheden in deze sectoren liggen voor het oprapen. Als sleutelspeler in het distributieproces zorg jij ervoor dat producten bij de klant terechtkomen. Of je nu als orderpicker, magazijnmedewerker, chauffeur of machine operator aan de slag wilt, er zijn kansen op alle niveaus. We ondersteunen je graag bij het behalen van de nodige certificaten.

Twijfel je of een carrière in de logistiek en/of transport voor jou de juiste keuze is? Een adviseur van het Leerwerkloket kan een competentietest bij je afnemen om te zien of deze sector bij je past. Op zoek naar een passende vacature in logistiek en transport in Barneveld? Samen met het WerkgeversServicepunt helpen we je snel verder.

Vacatures Barneveld in de horeca

Wil je werken in de horeca? Verschillende hotels en restaurants staan te popelen om je in hun team te verwelkomen. Je bent op je plek waar gezelligheid heerst en gasten komen voor ontspanning - of het nu vroeg in de ochtend is, tijdens de lunchpauze, na het werk of in het weekend. Een dynamische werkomgeving waar je snel veel kunt leren. Er zijn volop mogelijkheden, of je nu een leerwerktraject wilt volgen, een opleiding wilt starten of direct aan de slag wilt in de horeca.

Twijfel je of een baan in de horeca bij jou past? Een adviseur van het Leerwerkloket kan een competentietest bij je afnemen om te zien of deze sector bij je past. Op zoek naar een passende horecavacature in Barneveld? Samen met het WerkgeversServicepunt vinden we snel de juiste match.

Vacatures Barneveld in de zorg

Wil je graag een verschil maken voor iemand door zorgtaken of huishoudelijke hulp te bieden? Er zijn volop banen in de zorg die precies bij jou passen. Veel werkgevers in de regio zijn op zoek naar mensen en willen graag met jou kennismaken. De kansen variëren van een leerwerktraject tot een opleiding of direct aan de slag gaan in de zorg.

Twijfel je of een baan in de zorg bij jou past? Een adviseur van het Leerwerkloket kan een competentietest bij je afnemen om te zien of deze sector bij je past. Op zoek naar een passende zorgvacature in Barneveld? Samen met het WerkgeversServicepunt vinden we snel de juiste match en bieden we gratis loopbaanadvies.

Solliciteren in barneveld

Solliciteren in Barneveld tips

Een sterk CV opstellen of een krachtige motivatiebrief schrijven? Hoe bereid je voor op een sollicitatiegesprek en hoe zorg je ervoor dat je opvalt op LinkedIn? Solliciteren in Wageningen? Bekijk de tips en trucs op een rij op deze pagina: De tips en trucs op een rij

Veelgestelde vragen over vacatures Ede

Hoe kan ik gratis scholingsadvies krijgen?

Neem contact met ons op voor een afspraak met onze scholingsadviseur. We staan klaar om jou te helpen. Het gesprek is zonder verplichtingen en je bepaalt zelf wat je daarna doet. Contact: bel 088 66 06 860 ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur of mail naar foodvalley@leerwerkloket.nl, vermeld je naam, telefoonnummer en je vraag;

Loop even binnen bij het Werkplein voor het maken van een afspraak (adres is Raadhuisplein 1, 6711 DE Ede) of stuur een app of sms naar projectleider Debby Heltzel 06 53 92 99 24.

Hoe kan ik gratis loopbaanadvies krijgen? 

Plan een gratis loopbaanadviesgesprek met één van onze adviseurs en bespreek jouw loopbaanvragen. Denk jij bijvoorbeeld over een carrièreswitch? Wat heb jij nodig voor jouw volgende stap? We gaan graag met jou in gesprek. Iedere inwoner van de gemeente Barneveld kan bij ons terecht. Het afnemen van een competentietest of het krijgen van opleidingsadvies behoren ook tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een afspraak. We staan klaar om jou te helpen. Het gesprek is zonder verplichtingen en je bepaalt zelf wat je daarna doet.

Hoe kan ik gratis gebruik maken van een competentietest? 

Om helderheid te krijgen waar je goed in  bent kan een competentietest helpen. Na deze test weet je welke richting bij je past en wat daarvoor nodig is.
Neem contact met ons op voor een afspraak met één van onze loopbaanadviseurs.

Wat is praktijkleren? 

Praktijkleren is mooie kans voor leerbedrijven én voor jou als je niet graag met je neus in de studieboeken zit, maar een vak in de praktijk wilt leren. Dit kan in héél véél verschillende richtingen. Vindt de werkgever dat jij de afgesproken werkzaamheden goedhebt uitgevoerd? Dan krijg je de praktijkverklaring van het mbo. Een mooi papier die jou helpt in de toekomst bij een (nieuwe) werkgever of bij een volgende stap.

Wat is een leerwerktraject? 

Een leerwerktraject is één van de manieren om jezelf om te scholen.  Hierbij ga je aan het werk bij een bedrijf of organisatie én volg je tegelijkertijd een opleiding. Onder begeleiding leer je in de praktijk een nieuw vak en haal je een diploma. Werkgevers bieden een leerwerktraject aan omdat ze je tijdens het traject of daarna in dienst willen nemen. Met andere woorden: als je een leerwerktraject volgt, heb je vaak de zekerheid van betaald werk. Iedereen kan een leerwerktraject volgen. Ongeacht leeftijd of opleidingsniveau. Het gaat er vooral om dat zo’n traject bij je past.

Hoe kan het Leerwerkloket mij helpen bij het vinden van Vacatures in Barneveld?

Het Leerwerkloket werkt nauw samen met het WerkgeversServicepunt Regio Foodvalley (WSP). Zij spreken de werkgevers in de regio over hun personeelsvraag. Ben jij na een gesprek met een loopbaanadviseur van het Leerwerkloket, nieuwsgierig naar vacatures? Wij schakelen rechtstreeks met het WSP.

Partners uit de regio

gratis loopbaanadviseurs foodvalley

Neem contact op

Heb je een vraag over loopbaanadvies, scholingsadvies, leerwerktrajecten, praktijkleren of loopbaancoaching? Neem dan contact met ons op. We staan voor klaar om jou te helpen. Je kunt ons e-mailen of bellen als je een korte vraag hebt. Voor een uitgebreid advies kun je een gratis een adviesgesprek aanvragen met één van onze loopbaanadviseurs. Het gesprek is zonder verplichtingen en je bepaalt zelf wat je daarna doet.

Neem contact op