Naar overzicht
21-08-2023

Wandelcoaching biedt nieuwe inzichtenTijdens het herstel van een hersenschudding kwam Randy (28 jaar) erachter dat ze graag een andere baan wilde met minder schermwerk en dat ze meer buiten wil zijn. Na gewerkt te hebben als onderzoeksassistent op het gebied van cultureel toerisme en klimaatbeleid in Noorwegen, onderzocht ze wat er nu bij haar past.

Oefening
Randy vertelt: ‘’Ik kwam bij het Leerwerkloket terecht via de gemeente en meldde mij aan voor wandelcoaching. Tijdens de wandeling met een aantal andere deelnemers en twee loopbaanadviseurs van het Leerwerkloket kwam ik tot de conclusie dat het beroep ecologisch adviseur mij aanspreekt. We deden een oefening waarin je stilstaat bij de vraag ‘wat is echt mijn droombaan?’ Praktische bezwaren werden aan de kant geschoven en het creatieve brein werd juist aangezet.

Nieuwe inzichten
De gesprekken met de andere deelnemers zorgden ervoor dat ik concrete plannen en vervolgstappen bedacht. De wandelcoaching heeft mij veel gebracht en vind ik echt een aanrader. Je praat met verschillende mensen die hetzelfde eruit willen halen en dat geeft nieuwe inzichten.’’

Nieuwsgierig?
Heb jij behoefte aan verheldering in de buitenlucht? Ga naar Wandelcoaching.


Delen