''Het werken in de buitenlucht bevalt mij super''

Gert combineert zijn baan met dit werk.

Leerwerktrajecten in het Groen

Bekijk hieronder welk leerwerktraject groen bij jou interesses past!


Leerwerktraject groen volgen?

Wil jij een baan in het groen? Banen in het groen zijn zeker een goede keuze wanneer je graag buiten werkt in een mooie omgeving. In de groene sector zijn er volop mogelijkheden en bij het Foodvalley Leerwerkloket ondersteunen we leerwerktrajecten die zich hierop richten. Of je nu geïnteresseerd bent in landschapsbeheer, tuinontwerp, plantenteelt of duurzaamheidsprojecten, een leerwerktraject in de groene sector biedt een unieke kans om praktijkervaring op te doen terwijl je studeert.

In een dergelijk traject werk je een deel van de week bij een organisatie die zich richt op groene diensten of producten. Tegelijkertijd volg je lessen om je kennis van ecologie, milieubeheer en duurzame praktijken te verdiepen. Deze combinatie van leren en werken biedt je de kans om te groeien en te bloeien in een sector die steeds belangrijker wordt voor onze wereld.

Bovendien, door te leren terwijl je werkt, verdien je een salaris, wat het leerwerktraject in de groene sector een aantrekkelijke optie maakt. Het Foodvalley Leerwerkloket staat klaar om je te helpen bij het vinden van het juiste leerwerktraject in de groene sector dat past bij jouw carrièredoelen en passie voor het milieu.